Колишня українська депутатка Ірина Фаріон заявила про намір залучити правоохоронні органи у відповідь на скандал, викликаний публікацією нею листа студента з Криму.

Про це повідомляє «apostrophe»

Фаріон звинуватила студента в тому, що він не вжив адекватних заходів для захисту своєї особистої інформації, і припустив, що інцидент міг бути спланованою провокацією ФСБ.

Вона заявила, що звинувачення на її адресу є необґрунтованими і висловила намір звернутися з цього приводу до Служби безпеки України (СБУ). Ситуація пов'язана зі звинуваченнями Фаріон на адресу студента її переконаністю, що ФСБ може організувати проти неї провокацію.

"Чи не свідчить це про сплановану провокацію ФСБ, підкинуту вже цього тижня, коли попередня понеділкова атака, що тривала на всі мої обліковці, з тріском провалилася. Особливий провал стосувався бажання втягнути в якісь ефемерні акції протестів студентів Львівської політехніки", - заявила Фаріон.

Цей інцидент підкреслює проблеми забезпечення конфіденційності, що зберігаються в епоху цифрових технологій, особливо в регіонах, де спостерігається геополітична напруженість.

Рішення Фаріон залучити правоохоронні органи додає ще один вимір у історію, що розвивається.

Читайте також:

До такого додумається не кожен: навіщо господині кладуть горіхи в лоток з-під яєць

Секрети наших бабусь: як зберегти цибулю свіжою та твердою протягом усієї зими.

Людей попередили: які банківські послуги будуть доступними, якщо почнеться масштабне відключення світла

Бутони здивують вас розмірами вже наступного сезону: як правильно підгодувати троянди перед настанням морозів