Астрологи назвали представників зодіакального кола, які до кінця 2023 року несподівано розбагатіють та стануть успішними, навіть якщо їм до цього не щастило з грошима.

Докладніше про те, кому зі знаків Зодіаку дуже пощастить ближче до Нового року, інформує Knowinsiders.

Діва

Діва може очікувати збільшення прибутку на роботі, особливо у сфері нерухомості, та вдалої співпраці з колегами чи партнерами. Також є перспективи збільшити дохід через хобі чи захоплення. Знаку Зодіаку буде цікаво змінити свій імідж та покращити якість життя, але астрологи попереджають, що грудень може бути не найсприятливішим часом для великих інвестицій.

Терези

Репутація Терезів, як і дохід, значно зростуть. Молодий місяць у жовтні принесе поліпшення фінансового стану і відкриє нові можливості в бізнесі. Необхідно дбайливо ставитися до витрат і продовжувати старанно працювати, згідно з рекомендаціями астрологів.

Водолій

Водолії отримають велику фінансову винагороду та визнання на роботі до кінця року, а їхні ідеї успішно втіляться у життя. Також може наступити просування кар'єрними сходами. Також Водолії можуть отримати грошову підтримку від романтичного партнера, включаючи дорогі подарунки.

Рак

Ракам, які особливо заробляють через Інтернет, значно збільшиться заробіток до кінця року, і буде сприятливий період для інвестицій. Крім того, Раки нарешті зможуть дозволити собі різноманітні розваги. Проте, астрологи радять стежити за харчуванням, оскільки є ризик набрати зайву вагу.

Читайте також:

Сеча корови та пастуха: фахівець розповів, що не так із джерельною водою з Карпат, яку всі звикли пити

Українцям розповіли про новий тариф на електрику. Скільки заплатимо

Як прикрасити новорічну ялинку на рік Дракона, щоб залучити удачу та достаток: важливі поради