День ангела, або іменини, - це вшанування святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цього дня заведено вітати іменинників зі святом та дарувати їм подарунки.

Докладніше про те, кого вітають із Днем ангела 21 листопада, читайте у нашому матеріалі.

Чоловічі іменини

Гаврило

Гаврило - це ім'я давньоєврейського походження, яке означає "Господь - моя сила". Люди з цим ім'ям мають сильний характер, волю і рішучість. Вони завжди готові відстоювати свої переконання та не бояться труднощів. Гавриїли – це яскраві особистості, які завжди привертають до себе увагу. Вони мають розвинену інтуїцію і завжди відчувають, що потрібно робити в тій чи іншій ситуації.

Михайло

Михайло - це ім'я давньоєврейського походження, яке означає "хто як Бог". Люди з цим ім'ям мають сильне духовне начало. Вони завжди прагнуть самовдосконалення та розвитку. Михайли – це чесні та справедливі люди, які завжди готові прийти на допомогу. Вони мають розвинене почуття обов'язку і завжди виконують свої обіцянки.

Павло

Павло - це ім'я латинського походження, яке означає "маленький". Люди з цим ім'ям мають добре і чуйне серце. Вони завжди готові допомогти тим, хто потребує їхньої допомоги. Павли – це працелюбні та цілеспрямовані люди, які завжди домагаються своїх цілей.

Рафаель

Рафаїл - це ім'я давньоєврейського походження, яке означає "Бог зцілив". Люди з цим ім'ям мають добре і співчутливе серце. Вони завжди готові допомогти тим, хто потребує їхньої допомоги. Рафаїли - це творчі особистості, які завжди прагнуть нового і незвіданого.

Жіночі іменини

Марфа

Марфа - це ім'я давньоєврейського походження, яке означає "пані". Люди з цим ім'ям мають сильний характер і волю. Вони завжди прагнуть лідерства і не бояться відповідальності. Марфи - це розумні та освічені жінки, які завжди прагнуть самовдосконалення.

Читайте також:

Ходитимемо у футболках та куртках: кліматологи розповіли про аномально теплу зиму в Україні

Чому в жодному разі не можна купувати квартиру вище 7 поверху. Вчені цього вже не приховують

Останні запаси: Кремль поверне до ладу старовинний радянський літак-розвідник, щоб воювати з Україною