В Україні очікується прихід нового активного циклону. Він принесе в Україну дощі, мокрий сніг та сильний вітер.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у своєму Telegram-каналі. Також вона попередила, що вже найближчими нічами в Україні очікуються морози до -14 градусів.

За її даними, зміну погоди варто чекати вже 25-26 листопада. Тоді очікується збільшення кількості опадів та посилення вітру.

"Опадів у нас стане більше 25-26 листопада, в Україну увірветься черговий активний циклон з дощами, мокрим снігом та сильним вітром", - спрогнозувала синоптик.

До речі, з найближчої синоптичної перспективи найхолоднішими ночами в Україні будуть 22 та 23 листопада. Зокрема, вже 22 і 23 листопада температура опуститься до -5...-12 градусів, а на півночі та північному сході можливі навіть -12...-14 градусів. >

Так, у середу, 22 листопада, в Україні, крім Північного Сходу та Сходу, очікується невеликий сніг та мокрий сніг. На Півдні помірні опади, втім переважно дощі.

Протягом доби у північній частині 1-6 градусів, у східних областях 6-11 морозу. Тим часом на решті території від 3 морозу до 3 тепла. До речі, в окупованому Криму вдень ще 5 – 10 тепла.

А ще на дорогах України, окрім Півдня, спостерігатиметься ожеледиця. Також 23 – 24 листопада у більшості областей пориви 17 – 22 метри на секунду, у Карпатах 25 – 30.

Читайте також:

Про цей секрет розкажуть у квіткових магазинах: що потрібно зробити, щоб фіалка цвіла цілий рік

З грошима розпочнуться проблеми: чому в будинку не можна зберігати порожні скляні банки

Це ще не межа: українцям розповіли, коли чекати на пік подорожчання продуктів

Рік Дракона принесе успіх і прибуток: названі знаки Зодіаку, яким дуже пощастить 2024-го