Парфуми - невидимий, але невід'ємний "аксесуар". Ще б пак, без нього образ здається незавершеним. Навіть Ів Сен-Лоран говорив: "Навіть найвишуканішому вбранню необхідна крапелька духів".

Вважається, що ідеальні зони для парфуму - це зап'ястя, потилиця, ліктьові та колінні згини, виворітний бік низу спідниці або сукні.
важливо!
  • Тільки в жодному разі не розтирайте парфум! Так ви зламаєте струнку структуру аромату.
Як бачимо, однією з найнесподіваніших зон є задня поверхня колін. Завдяки тому, що повітряні потоки піднімаються знизу вгору, аромат у цій рухливій "quot; Зона розкривається дуже яскраво. Запах буде ненав'язливим, але стійким.
Задня частина шиї. Це може здатися дивним, але парфумерний експерт Чендлер Бурр запевняє, що якщо парфум наносити в це місце, то аромат житиме довго на тілі і буде ненав'язливим. Перед тим, як застебнути комір блузки, збризкайте це місце зсередини, де тканина стикається зі шкірою.
До речі, найкраще наносити духи після душу - перед тим, як одягнутися. Волога на шкірі допомагає зафіксувати аромат на тривалий час. Також ви запобігаєте фарбуванню ніжних тканин на зразок шовку при використанні туалетної води.
А ще потрібно знати, що на довговічності запаху позначається букет парфуму. Мускатні, шипрові та деревні аромати більш стійкі, ніж квіткові, цитрусові чи морські.
Куди не можна наносити парфуми
Навесні та влітку не рекомендується наносити парфуми на чутливі ділянки тіла, такі як зона декольте, зап'ястя, внутрішня сторона ліктів та колін. По-перше, ці зони рясно пітніють, що спотворить будь-яку парфумерну композицію. А по-друге, це може спричинити головний біль, нудоту і навіть алергію.
Читайте також: