Ощадбанк має намір реалізувати низку нововведень, спрямованих на підвищення якості обслуговування клієнтів. Ці зміни набудуть чинності з 1 грудня 2023 року, повідомляється на офіційному сайті банку.

Про це пише «finance»

Відповідно до рішення продуктового комітету АТ "Ощадбанк" внесено зміни до "Ощадбанк" планується реалізувати низку нововведень, спрямованих на підвищення якості обслуговування клієнтів, які набудуть чинності з 1 грудня 2023 року, про що повідомляється на офіційному сайті банку.

Відповідно до рішення продуктової комісії АТ "Ощадбанк" внесено зміни до Тарифів на обслуговування поточних рахунків з використанням платіжних карток, що спочатку затверджені рішенням правління АТ "Ощадбанк" від 16 квітня 2009 року № 124 (у ред. та доповнено).

Зокрема, коригування зачепило комісію за однорангові (p2p) перекази по картах, випущених у ТП «Зарплатний», через WEB-/Мобільний банкінг «Ощад 24/7» на інші карти Ощадбанку.

Планується, що зміни у тарифах набудуть чинності з 1 грудня 2023 року. Важливе коригування зазнають тарифні пакети «Карта» та «Зарплата».

Тепер у них з'явиться можливість безкоштовно знімати готівку у закордонних банкоматах у межах карткового ліміту 10 тисяч гривень (еквівалент) на місяць.

Однак буде застосовано комісію, що перевищує ліміт. Дана зміна є частиною постійної роботи Ощадбанку щодо вдосконалення своїх послуг та задоволення зростаючих потреб своєї клієнтури. Тарифи на обслуговування поточних рахунків з використанням платіжних карток, спочатку затверджені рішенням правління АТ «Ощадбанк» від 16 квітня 2009 року, № 124 (зі змінами та доповненнями).

Зокрема, коригування зачепило комісію за однорангові (p2p) перекази по картах, випущених у ТП «Зарплатний», через WEB-/Мобільний банкінг «Ощад 24/7» на інші карти Ощадбанку.

Планується, що зміни у тарифах набудуть чинності з 1 грудня 2023 року. Важливе коригування зазнають тарифні пакети «Карта» та «Зарплата». Тепер у них з'явиться можливість безкоштовно знімати готівку у закордонних банкоматах у межах карткового ліміту 10 тисяч гривень (еквівалент) на місяць.

Однак буде застосовано комісію, що перевищує ліміт. Ця зміна є частиною постійних зусиль Ощадбанку щодо вдосконалення своїх послуг та задоволення зростаючих потреб своєї клієнтури.

Читайте також:

Російські системи ППО вже б'ють по житлових будинках росіян просто під Москвою: що відомо

Наступного року у вас не буде врожаю огірків: названі найголовніші помилки, яких припускаються у всіх селах

Підвищення пенсійних виплат з 1 грудня: що потрібно знати та як зміняться суми