Росія під час повномасштабного вторгнення в Україну повністю продемонструвала своє справжнє обличчя - злодії, вбивці, ґвалтівники, окупанти та садисти. Росіяни в лавах армії РФ виявилися справжнісінькими нацистами, які являють собою всю націю. І дивно, як більшість із нас були сліпі весь час до 2014 року.

Докладніше про те, що в мережі показали, як війська Путіна грабують приватний будинок на Херсонщині, інформує Цензор.НЕТ.

Майже через два роки великої війни росіяни, які незаконно перетинають кордон України у складі російської армії, продовжують показувати своє справжнє обличчя. Продовжують красти все, що погано і криво лежить, і представляє будь-яку цінність жебраку російського солдата. Є така приказка "люди викидають, свині підбирають" - і це точно про представників "другої армії світу".

У мережі нещодавно з'явилося відео, де показано, як окупанти на території Херсонської області, а саме у курортному селищі Залізний порт, крадуть залишки техніки, яку попередні підрозділи не встигли поцупити, а також дроти. Судячи з усього, дроти надалі палитиму, щоб зібрати крихітки міді, яку повезуть до РФ, щоб здати на кольоровий метал. При цьому автор відео жартує, вказуючи, що українцям потрібно хоч щось "залишити, тому що у них і так нічого немає". А наприкінці відео звучить фраза "залишіть хоч унітази".

Все це демонструє всьому світу моральний вигляд російського солдата та його "скрєпи". Цей "руський мір" прогнив дощенту, і ЗСУ вирішать проблему з цією гниллю, яка розповзлася за ареал свого проживання.

Читайте також:

Це почалося ще до 1991 року: у ГУР розповіли, як готувалося повномасштабне вторгнення в Україну

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Втекти вже не вийде: як відстежуватимуть тих, хто ігнорує повістки

На Львівщині військкомат надіслав повістку чоловікові без рук та з протезами на ногах