На Камчатці автомобіліст на швидкості приблизно 80 км/год влетів у групу людей, які йшли краєм проїжджої частини. Постраждалими виявилися солдати-строковики з місцевої військової частини. Вони йшли на сніданок.

За інформацією Mash, аварія сталася на проїзді, який відвертає від траси біля стели "ЄЛІЗОВО", проходить за житловим масивом на 26 кілометрі та з'єднується з трасоюПетропавловськ-Камчатський - Єлізове на 28 кілометрі. Молодих людей збила "Тойота-Філдер", в салоні якої знаходився лише водій.

Момент аварії потрапив на відеореєстратор. На кадрах автомобіль роз'їжджається із зустрічною машиною і практично відразу врізається у натовп. Далі машина опинилась у кюветі.

Пізніше стало відомо, що водій автомобіля поспішав на роботу до частини, що знаходиться неподалік місця ДТП.

Багато хто в соцмережах почав писати, що водій був у стані сп'яніння. Але, як з'ясувалося, це було не так: чоловіка перевірили і встановили, що він був тверезий. Водій заявив, що його засліпив зустрічний автомобіль, тож він не помітив людей на дорозі.

Повідомляють, що один із постраждалих був у світловідбивному жилеті, решта - у формі.

Від сильного удару постраждали 11 людей. Троє госпіталізовано, один перебуває у важкому стані, решті надали допомогу на місці, повідомляє джерело.

На даний момент причини події, як і доля водія, невідомі.

Читайте також:

Пригостили горілкою та закускою з миш'яком: загадкові дівчата отруїли відразу 24 російські окупанти, які вимагали розваг

Йому вже зовсім погано: режисера фільмів "Екіпаж" та "Тайговий роман" терміново перевели до реанімації. Шанувальники моляться

У Кремлі кидатимуться стільцями: Фінляндія завдала несподіваного удару по росіянам

У Росії скоро почнуть падати літаки: черговий лайнер із 70 пасажирами здійснив екстрену посадку. Люди молилися