Війна в Україні триває майже два роки, і всі ці два роки російські військові доводять, що вони є представниками хворої нації вбивць, злодіїв та ґвалтівників.

Раніше ми всі думали, що звичайні люди в Росії зовсім не винні в тому, що відбувається, але тепер кожен переконаний, що звичайні росіяни не просто підтримують свою владу у кровопролитній війні, вони її надихають.

Періодично в інтернеті з'являється інформація про те, що російські військові порушують Женевську конвенцію та розстрілюють українських військових, які здалися в полон або були взяті російськими підрозділами. Фактично, окупанти розстрілюють беззбройних людей, які хочуть життя та йдуть у лапи ворогові. Останній відомий випадок стався біля Авдіївки, і про це повідомляє сайт Факти та коментарі.

Сержант ЗСУ Олександр Колим повідомив, що бійці, розстріл яких російськими окупантами було знято з БПЛА, були з його підрозділу.

«Що стосується розстрілу двох побратимів із мого підрозділу. Вони загинули героїчно! Вели бій до останнього патрона! Їх було не двічі, а група. Сьогодні дуже тяжкий день для мого підрозділу. Помстимося за кожного Воїна», — написав він на своєї сторінці в соцмережах і додав: «Більше полонених не буде».

При цьому начальник Авдіївської ГВА Віталій Барабаш повідомив, що винуватців страти ліквідовано під час подальших бойових дій.

Читайте також:

Дикі та голодні: у мережі показали, як війська Путіна грабують приватний будинок на Херсонщині. Відео

Це почалося ще до 1991 року: у ГУР розповіли, як готувалося повномасштабне вторгнення в Україну

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Втекти вже не вийде: як відстежуватимуть тих, хто ігнорує повістки