Війна в Україні йде своєю чергою, і паралельно з цим відбуваються події, які демонструють нам, що життя триває і всупереч усьому, українці народжують нових українців, а значить наша історія, історія нашої Батьківщини та нашої нації жива і житиме завжди. І родина із Рівного тому живий доказ, адже там народилася 17 дитина.

Докладніше про те, що в Рівному жінка народила вже 17-ту дитину, інформує Обозреватель.

Повідомляється, що у Рівненському обласному перинатальному центрі 3 грудня 2023 року з'явилася на світ довгоочікувана дочка багатодітної матері. Малятко стала восьмою донькою в сім'ї та восьмою сестрою для дев'яти братів.

Відомо, що пологи пройшли без ускладнень. Мама та дитина почуваються добре. Працівники медустанови привітали матір-героїню та побажали щасливої ​​долі малюкові.

Ця новина вразила та надихнула всю Україну. Адже це воістину чудово, що навіть у такий темний час є промені світла, які дозволяють вірити в те, що життя є подарунком Бога. І воїни розуміють, що є за що боротися, поки українські діти народжуються в тилу, ростуть і навчаються будувати країну нового зразка - без минулих уподобань, зі своєю великою історією та культурою.

"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!"

Читайте також:

Дикі та голодні: у мережі показали, як війська Путіна грабують приватний будинок на Херсонщині. Відео

Це почалося ще до 1991 року: у ГУР розповіли, як готувалося повномасштабне вторгнення в Україну

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога