Новорічні свята вже на порозі, але багато хто ще замислюється про вибір ідеальних подарунків для своїх рідних, особливо для дітей, чи то діти друзів, чи племінники. Це може стати складним завданням.

Про це пише "Мamammia".

Подарунки для чужих дітей вибирати складніше, оскільки у вас може бути повної інформації про переваги дитини. Все ж таки є певні речі, на які краще не орієнтуватися.

Одяг. Подарувати одяг для дітей може бути ризикованим. Може не підійти за розміром або містити елементи дизайну, які не сподобаються дитині. Хоча одяг може бути чудовим подарунком, особливо якщо вдало підібрати стиль чи колір, не вгадавши з цим, можна отримати несподіваний результат.

Іграшки, що звучать. Іграшки з численними звуками можуть викликати дискомфорт в оточення, особливо якщо вони занадто гучні або дратівливі. Йдеться про механічні ляльки, музичні іграшки та інше. Краще перед тим, як придбати таку іграшку, уточнити думку батьків дитини з цього приводу.

Надлишок солодощів. Може здатися, що солодощі — ідеальний подарунок, тому що не потребують додаткових даних про смаки дитини. Солодощі можуть бути слушним презентом для дітей різного віку та статі.

Проте варто пам'ятати про можливі алергічні реакції та обмеження в харчуванні. Надмірне вживання солодкого може негативно вплинути на здоров'я дитини. Тому краще підходити до вибору солодощів з розумом.

Потенційно небезпечні іграшки. Є іграшки, які вимагають постійної уваги та нагляду дорослих. Вони можуть викликати занепокоєння батьків і навіть завдати шкоди малюкові. Перед тим, як придбати таку іграшку, варто проконсультуватися з батьками.

Типи ризикових іграшок. Ми раніше говорили про популярні подарунки, які можуть стати небезпечними для дітей. Експерти рекомендують дорослим уникати таких подарунків через потенційні ризики.

Наприклад, електричний самокат може бути цікавою ідеєю для подарунка. Хоча він призначений для дітей віком від восьми років, ризики травматизму великі. Діти часто не можуть контролювати такі пристрої, що збільшує ймовірність травм.

Читайте також:

На це потрібно звернути увагу: названо подарунки, які притягують до будинку біди та нещастя.

Такої погоди на свята ще не було: синоптики розповіли, чого слід чекати на Різдво та Новий рік

Проблеми з'являться миттєво: які подарунки в жодному разі не можна дарувати дитині на Новий рік