Благодійні організації разом із партнерами продовжують активну допомогу українцям у підготовці до зими. Один із проектів, реалізований Фондом Terre des hommes в Україні за підтримки благодійного фонду «Добробут України» та Гуманітарного фонду для України, спрямований на забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих груп населення та не переміщених осіб у районах країни, що постраждали від конфлікту.

Про це пише "На пенсії".

Проєкт надає засоби для індивідуального утеплення та забезпечення теплом житлових приміщень. Організації співпрацюють із Charitable Foundation “Eudemony of Ukraine” та активно проводять реєстрацію на надання допомоги у Харківській та Чернігівській областях.

Гуманітарна допомога направлена ​​мешканцям наступних областей: Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській. Проєкт передбачає видачу наборів для індивідуального утеплення та утеплення житла з метою допомогти громадянам підготуватись до зими.

Щоб отримати зимову гуманітарну допомогу, потрібно заповнити онлайн-форму за наданим посиланням. Ця ініціатива допоможе не лише громадянам підготуватися до холодного сезону, а й створить умови для зміцнення солідарності та соціальної підтримки у вразливих групах населення.

Такі ініціативи не лише забезпечують конкретну допомогу, а й сприяють створенню єдності та соціальної солідарності у суспільстві.

Читайте також:

Навіть вивозять дітей до Карпат: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу. Як оформити та хто може претендувати

Хто з українських жінок зможе отримати непогану допомогу у 25 тисяч доларів: що для цього потрібно

По 10800 гривень до рук: мешканцям ще однієї області виплатять допомогу