В ускладненій ситуації багато мешканців України відчувають потребу у підтримці, і тому благодійні організації надають їм допомогу у вигляді безкоштовних продуктів.

Про це пише "На пенсії".

Благодійний фонд "О.К. Права людини. Україна" оголосив про видачу продуктових наборів без попередньої реєстрації для переселенців та багатодітних сімей, які мешкають у Дніпрі. Продукти, що роздаються, включають борошно, макаронні вироби і крупи.

Щоб отримати продуктові набори, потрібно пред'явити оригінали паспорта, довідки ВПО та посвідчення багатодітної сім'ї. Видача продуктів проходитиме 26 грудня 2023 року з 11:00 до 16:00 за адресою: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 81, офіс 6. Також надано телефон для зв'язку: 096 195 27 45. У разі можливого продовження видачі про це повідомлятимуть через Telegram-канал фонду.

На додаток до продуктових наборів благодійні фонди та організації продовжують надавати підтримку українцям, включаючи засоби гігієни та фінансову допомогу. Громадська організація "Fight For Right" приймає заявки на фінансову допомогу для людей з інвалідністю та сімей, де є діти з інвалідністю. Важливо зазначити, що особи з інвалідністю, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, можуть отримати допомогу лише за наявності довідки, виданої не більше трьох місяців тому.

Реєстрація для отримання фінансової допомоги також відкрита для осіб з інвалідністю, які нещодавно набули статусу внутрішньо переміщених осіб, та для батьків дітей з інвалідністю, які також мають статус внутрішньо переміщених осіб. Термін реєстрації спливає вже 28 грудня. Для оформлення фінансової допомоги необхідно заповнити анкету за вказаним посиланням. Після завершення відбору заявникам буде надіслано повідомлення про результати.

Читайте також:

Зимова гуманітарна допомога: мешканці 6 областей можуть подати заявку на безкоштовні набори

Навіть вивозять дітей до Карпат: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу. Як оформити та хто може претендувати

Хто з українських жінок зможе отримати непогану допомогу у 25 тисяч доларів: що для цього потрібно