Ніхто не заперечуватиме, що проведена перед Новим роком скандальна тусовка Насті Івлєєвої наробила багато галасу і серед політиків, і серед громадських працівників. Ще б пак, зірки, які прийшли до клубу Mutabor, ось уже місяць записують свої вибачення, однак у більшості з них по всій Росії скасовуються концерти. Більше того, після скандалу, що вибухнув, великі компанії почали розривати мільйонні контракти з артистами. Наприклад, Ксенія Собчак якось зізналася, що через появу в гостях у Івлєєвої втратила близько 15 мільйонів. Поки невідомо, з якими наслідками в майбутньому зіткнеться група "Хамерман знищує віруси", проте їхній виступ на гірськолижному курорті Драгобрат на Закарпатті також шокував українців.

У Мережі з'явилося відео з епатажного концерту гурту "Хамерман знищує віруси". Учасники бенду з'явилися перед глядачами лише у спідній білизні та виконали пісні із сумнівним змістом.

Подробиці розповів журналіст Віталій Глагола.

Так стало відомо, що неординарна подія сталася в готелі "Різдво" у п'ятницю, 26 січня.

Зокрема, вокаліст гурту Володимир Пахолюк виступав перед глядачами майже повністю оголеним – з одягу у нього була лише шкарпетка.

Журналіст звернув увагу не лише на зовнішній вигляд музикантів, а й на "дивний" зміст пісень, у яких багато нецензурних слів.

"Гола вечірка на Драгобраті підриває мережу. До вокалістів, що співають у майже голому вигляді, і до пісні з досить дивним змістом – дуже багато питань. Але найбільше запитань до власників закладу", - написав Глагола.

За словами журналіста, трохи пізніше перед глядачами почав співати інший учасник гурту Альберт Цукуренко, який також стояв на сцені майже повністю оголений.

Багато українців заявили, що вважають недоречними такі "голі" виступи під час війни. Інші ж зазначили, що це фірмовий стиль групи, тож нічого дивного в цьому немає.

Посилання:

  • Український гурт "Хамерман знищує віруси" засновано 1996 року в місті Суми.
  • Їх називають королями епатажу, панками та фриками, адже вони виступають у досить нестандартних костюмах. Тексти пісень гротескні та провокативні.
  • Самі музиканти кажуть, що гурт "поза жанрами та суспільною мораллю". Навіть за такої громадської думки, у групи досить багато шанувальників. З початку повномасштабної війни в Україні вони дають щотижня концерти у різних містах країни та збирають величезні донати для ЗСУ.

Читайте також:

Міг створити будь-якого двійника в Кремлі: відома російська телеведуча оплакує чоловіка, він був відомий на всю Росію.

Знаменитому українському футболісту, який служить у ЗСУ, прийшов повістка. Він потужно відреагував. Відео

"Землі України знову зацвітуть": старець із гори Афон зробив пророцтво про закінчення війни