Люди завжди хотіли знати майбутнє заздалегідь, особливо коли йдеться про такі страшні питання, як війна, що приносить смерть, руйнування і страх. За словами відомої провісниці, війна Росії проти України може припинитися 2024 року, це може бути несподівано й у будь-який момент.

Так, астролог і таролог Ісіта Гайя впевнена, що війна в Україні може дійти свого кінця вже цього року. Так, за її словами, до кінця 2024 року активна фаза війни в Україні може закінчитись. На Росію чекає покарання – їхні міста й надалі йтимуть під воду.

Про це вона сказала на ютуб-каналі "Поговоримо".

Ісіта Гайя прогнозує покращення ситуації в Україні через допомогу від інших держав. Вона зазначила, що зараз тривають тяжкі часи, проте вони вже завершуються.

"Тобто я бачу, що така важка військова стадія має закінчитися в 2024 році. Звичайно, території, які були під гнітом Росії, вимагають більшої уваги і більшого часу. Але найважча ситуація має завершитися до кінця цього року. Найважча енергія має піти до кінця цього року", - сказала ченелерка.

Ісіта Гайя зазначила, що перемога – це одна з можливостей закінчення війни. Однак можливі також переговори.

"Важливо – це те, що українці повинні більше не гинути. Люди повинні перестати боятися, що прилетить бомба. Як це відбуватиметься – це не важливо", - сказала вона.

Вона зазначила, що 2024 рік – це не лише "кармічний рік", а й рік Дракона. Вона додала, що цей рік асоціюється з водою та зазначила, що такі катаклізми вже сталися в Росії.

"Ось ці підтоплення, масові підтоплення у різних країнах, регіонах, містах вони свідчать, що фаза війни переходить до завершення", - сказала екзорцистка.

Вона наголосила, що підтоплення в РФ - це лише початок, далі буде ще гірше.