У Росії відбувається чергова перекидання військ ближче до України

Незважаючи на напругу, яка створюється як в Україні, так і в Америка з Європейським Союзом, Збройні Сили Російської Федерації продовжують перекидати війська до українських кордонів. Про чергове таке рішення повідомляють РосЗМI.

Повідомляється, що на полігоні Опук в Криму обладнали вогневе містечко, на якому будуть проводитися навчальні стрільби з усіх видів озброєння військовослужбовцями 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу.

Командувач військами Південного військового округу генерал Олександр Двориков заявив про те, що Опук стане місцем поліпшення професійних навичок військовослужбовців армійського корпусу Чорноморського флоту, оскільки територія цього полігону дозволяє готувати солдатів як у стрільбі, так і у водінні.

Також повідомляється, що даний полігон має встановлені протягом п'яти кілометрів директриси для танків, БМП, бронетранспортерів, Стрілецькі поля для артилерії і самохідних артилерійських установок, систем залпового вогню і стрілецького озброєння всіх типів — від автомата до гранатомета.

Говорячи про цілі проведення навчань, Двірников заявив про те, що завдання полягає в тому, щоб перевірити навички операторів протитанкових керованих комплексів "Фагот" і "Хризантема". Відзначимо, що 58-а загальновійськова армія і її частини розташовуються на Північному Кавказі.

Нагадаємо, що Росія протягом останніх декількох тижнів стягує великі обсяги військ до українських кордонів під виглядом "планових навчань". У США на такі дії Росії відреагували, заявивши, що це найбільша військова присутність російських військ біля кордонів України, після чого в Чорне море вирушили американські військові кораблі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ситуація між Росією і Україною продовжує загострюватися, оскільки в Чорне море зайшли російські військові кораблі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася інформація про те, що на Донбасі українські військові почали піддаватися повітряним бомбардуванням.

Також "Hyser" писав, що глава Міноборони РФ Сергій Шойгу пояснив, з якою метою російські війська оточують Україну.