Відомий астролог розповів, коли варто очікувати нової епідемії коронавірусу.

Так, відомий астролог Влад Росс розповів про те, що Нової епідемії коронавірусу варто очікувати вже цієї осені. Тоді постраждають ще більше людей, ніж це було в перший раз.

"Проте невелика хвиля епідемії коронавірусу у нас буде восени 2021-го, причому незалежно від Дельти. А ось до середини 2022 року ми нарешті зможемо зняти маски", - сказав Влад Росс.

Також астролог розповів, що про коронавірус незабаром забудуть як і про інші хвороби, які раніше вирували у всьому світі. Наприклад, в 1920 році багато хто постраждав від іспанки. Але після того, як протягом двох років померли тисячі людей, виробився колективний імунітет.

"Я думаю, що до літа наступного року і у нас більшість перехворіє килимом. Але поки колективний імунітет не буде придбаний, проблема не вирішиться. Зараз перехворіли близько 40-50% українців", - додав астролог.

Відзначимо, багато лікарів також говорять про те, що новий спалах захворювання може початися якраз восени цього року. До того до України все ближче підбирається новий штам "Дельта". Він більш заразний і призводить до більшої смертності. Цей штам був виявлений щонайменше вже в 82 країнах світу.

В Україні також були виявлені випадки захворювання штамом "Дельта". Тому лікарі просять не порушувати правила карантину, щоб не наражати себе і своїх близьких на небезпеку. Так як у даного виду вірусу дуже висока смертність. У деяких випадках лікарі просто нічого не можуть вдіяти. Навіть вакцинація не може на 100% гарантувати захищеність людини від хвороби. Завжди залишається певний відсоток ризиків.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розкрили всі подробиці нового штаму коронавірусу під назвою "Дельта".

Також писали, як ефективно захиститися від штаму "Дельта".

Нагадаємо, що від нового штаму коронавірусу можуть померти мільйони людей.