В Україні перехід від аномальної спеки до похолодання очікується з 2 жовтня, при цьому температура опуститься нижче за +20 градусів за Цельсієм на більшій частині території країни. В Українському гідрометцентрі повідомляють, що суттєвих опадів на найближчий день не прогнозується.

Про це пише «obozrevatel»

У понеділок, 2 жовтня, у країні очікується мінлива хмарність та відсутність опадів. Денна температура в середньому становитиме від +17 до +20 градусів, трохи потеплішає на півдні України, у Запорізькій та Дніпропетровській областях, де очікується підвищення температури до +20-23 градусів.

Вівторок, 3 жовтня, принесе в Україну невелике потепління: у багатьох регіонах стовпчики термометрів покажуть від 20 до 22 градусів. Вищі температури прогнозуються у таких регіонах, як Закарпаття, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль та Волинь.

Опадів цього дня не очікується, на всій території країни прогнозується мінлива хмарність.

У середу, 4 жовтня, температура у західних регіонах почне опускатись до +17-+19 градусів, у деяких районах пройде невеликий дощ. В решті регіонів очікується збереження температури в межах від +20 до +23 градусів. Тим часом у Миколаївській області на півдні буде спекотна погода, температура досягне +25 градусів, що нагадуватиме літні умови.

Читайте також:

Не викидайте горіхову шкаралупу: ось чим вона корисна для дачі чи городу

Машина буде на трасі просто "жерти" паливо: помилки, яких припускають багато водіїв

І корисно, і дуже смачно: рецепт домашнього вина із шипшини "Райський нектар"