День ангела, також відомий як день іменинника, є особливим святом, присвяченим покровителю, ім'я якого носить людина.

Докладніше про те, кого 14 жовтня вітають із Днем ангела, а також про потужну молитву цього дня, читайте у нашому матеріалі.

На 14 жовтня святкують свої іменники безліч людей, включаючи Олександра, Олексія, Віру, Георгія, Івана, Михайла, Миколу, Петра та Романа. У цей день особливо актуальні молитви, які допоможуть благословити іменинника та просити за його здоров'я та благополуччя.

Існує безліч молитов, які можна вимовляти в день ангела або перед ним. Головне не так текст, який вимовляє людина, як її віра в слова і в Бога.

Одна з таких молитов може бути такою:

"Святий (ім'я покровителя), заступник мій перед Богом, за порадою Господа знайшов мені цю священну і від Бога дану заступницьку благодать, старанними і світлими тілами, приємною молитвою і лагідними сльозами від Бога, що прийняв і отримав велику владу, я, недостойний раб Божий, приходжу до тебе, молюся і просвічуюсь, з вірою старанно закликаючи: допоможи мені, грішному і недостойному (ім'я), предстояти перед Господом на благо моєї душі і спасіння мого тіла".

Це лише одна з можливих молитов, яку можна вимовляти в день ангела. Важливо пам'ятати, що кожна людина може вибрати молитви, які особисто їй ближче та комфортніше. Молитва - це зв'язок з Богом і святою, тому вона має бути щирою та йти з серця.

Читайте також:

Калина росте біля будинку: що кажуть прикмети і в чому може бути небезпека

Старовинна прикмета: чому перед виходом з квартири потрібно зачиняти навіть кімнатні двері

Чому не можна обертатися і навіщо кидають монети: що не можна робити на цвинтарі. Головні прикмети