Україна готується до похолодання, яке, як очікується, обрушиться на різні регіони протягом поточного семидневки з 16 по 22 жовтня.

Проте ті, хто з нетерпінням чекає на теплі дні, можуть втішатися тим, що похолодання не затримається. Очікується, що наступного тижня, з 23 по 29 жовтня, температура знову підвищиться по всій країні.

Про це пише "obozrevatel", посилаючись на "meteo.ua"

Згідно з прогнозом погоди meteo.ua, у найближчі 30 днів найбільше тепла буде у південних регіонах України. Одеса, зокрема, має намір уникнути серйозних похолодань.

У той час як в інших містах пік холодів може спостерігатися у неділю, 22 жовтня, а на Одещині температура досягне +22 градусів за Цельсієм.

Хоча після цього в Одесі може спостерігатись невелике зниження температури, різких та різких змін погоди не очікується.

Тим часом у суботу, 21 жовтня, у Миколаєві очікується похолодання, коли стовпчик термометра може опуститися до +8 градусів за Цельсієм. Однак у неділю, 22 числа, у місті настане «бабине літо», і очікується, що температура повітря досягне +21 градуса за Цельсієм.

У Харкові ж чекає холодніша неділя: очікується зниження температури до +4 градусів вище нуля, з ймовірністю дощу та снігу. Але в понеділок, 23 жовтня, встановиться приємніший клімат, і до кінця наступного тижня очікується стійке потепління.

У суботу та неділю, 21 та 22 жовтня, у Львові буде всього +3 градуси. Невелике підвищення температури повітря на один градус прогнозується у понеділок та вівторок, 23 та 24 жовтня.

Однак до середи, 25 жовтня, у регіоні прогнозується +13 градусів за Цельсієм.

У неділю, 22 жовтня, на Київ чекає найхолодніша погода за період, максимальна температура складе всього +2 градуси. На початку нового тижня, 23 числа, очікується невелике підвищення до +5 градусів.

У вівторок і середу, 24 та 25 жовтня, температура досягне +7 градусів, проте після цього денна температура знову встановиться вище за +10 градусів.

Читайте також:

Втекти вже не вийде: як відстежуватимуть тих, хто ігнорує повістки

Навіщо досвідчені радянські водії постійно возили у багажнику пляшку з оцтом

В які дні сняться пророчі і віщі сни, а в які - звичайні і "порожні"