Війна в Україні – тема номер один для Європи та всього світу ось майже два роки. І кожна людина замислюється над тим, коли ж російсько-українська війна закінчиться, як вона закінчиться, і що ж буде після неї. І якщо ніхто з політиків та світових лідерів не може дати на це зрозумілої відповіді, то тарологи та екстрасенси намагаються знайти підказки до того, що ж чекає на Україну.

Нещодавно таролог Стелла дала прогноз, згідно з яким кінець поточного 2023 року буде доленосним, проте війна цього року не закінчиться. Докладніше про прогноз прогнозує Апостроф.

"Кінець 2023 року буде доленосним, до кінця року станеться щось важливе, що принесе нам виконання мрії. Це станеться на світовій арені і це принесе українцям хорошу новину, кінець 2023 року принесе щось дуже важливе", - зазначила вона .

При цьому передбачниця зазначає, що Росія спробує повторити торішній блекаут, і найстрашніші обстріли очікуються у листопаді та грудні.

За словами таролога, війна перетвориться та переміститься на раніше окуповані території. Бої будуть вестись у повітрі, переважно завдяки наданню F-16, і це зламає ворога. Здобуття нової військової допомоги від іноземних партнерів прискорить шлях до миру. На Росію чекає катастрофа через деякі глобальні події.

"У Росії якась сила припинить своє існування - це буде щось дуже глобальне, це принесе жах на Росію, там не знатимуть, що робити. Там щось горітиме, вибухи, прильоти - все приноситиме смерть і втрати Росії", - зазначила вона.

На початку 2024 року війна почне згортатися, і певні події стануть запорукою швидкої перемоги України.

Читайте також:

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Скасування осінніх канікул: що потрібно знати батькам Названі головні області

Чергова "спецоперація": готується вторгнення до Вірменії. Вже розкрито подробиці