День ангела, або іменини, - це церковне свято, яке відзначається на честь святого, ім'я якого носить людина. Цього дня заведено вітати іменинників, дарувати їм подарунки та поминати їх святого покровителя. Не зайве читати молитви на честь свого покровителя і дякувати Богові.

Докладніше про те, кого потрібно привітати з Днем ангела 20 жовтня, читайте у нашому матеріалі.

Сьогодні, 20 жовтня, святкують іменини чоловіка та жінки з іменами Йосип, Михайло, Микола, Пелагея, Сергій та Юліан.

Чоловічі іменини

  • Йосип - давньоєврейське ім'я, що означає "збільшення", "прибуток", "Бог так помножить". Йосипи - добрі, чуйні люди, завжди готові прийти на допомогу. Вони хороші чоловіки та батьки.
  • Михайло - давньоєврейське ім'я, що означає "хто як Бог". Михайли — доброзичливі та товариські люди. Вони відповідальні та наполегливі працівники. Михайли — добрі чоловіки та батьки.
  • Микола - давньогрецьке ім'я, що означає "переможець народів". Микола — врівноважена, працьовита і працездатна людина. Він здатний опанувати будь-яку професію. Микола — добрий чоловік і батько.
  • Сергій - римське родове ім'я, що означає "високий", "знатний". Сергії - уразливі люди. Вони непередбачувані і мають гарну інтуїцію. Сергій — добрий чоловік і батько.
  • Юліан - латинське ім'я, що означає "той, хто належить до роду Юлієв". Юліани — впевнені люди з лідерськими якостями. У них мало справжніх друзів, але вони завжди можуть покластися на тих, кого вважають чесними та порядними. Юліани – творчі люди, які прагнуть свободи.

Жіночі іменини

  • Пелагея - грецьке ім'я, що означає "морська". Пелагеї - м'які та терплячі жінки з відмінним почуттям гумору. Вони люблять проводити час у колі друзів та близьких. Пелагеї - працелюбні та скромні жінки, які часто обирають творчу професію.

Читайте також:

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Скасування осінніх канікул: що потрібно знати батькам Названі головні області

Чергова "спецоперація": готується вторгнення до Вірменії. Вже розкрито подробиці