Ніхто не заперечуватиме, що якість деяких продуктів харчування в магазині не відповідає нормам – до цієї категорії може належати курка, а саме куряча шкіра.

І справді, куряча шкіра це найшкідливіше, що є а курці.

По-перше, у курячій шкірі абсолютно немає жодних вітамінів.

По-друге, вона містить високий рівень холестерину та жиру.

У курячій шкірі присутні антибактеріальні препарати та препарати для стимуляції росту птиці – ними курка відгодовується під час зростання.

Крім того, перед тим як відправити до магазину, курку можуть обробити антисептиками та антибіотиками, щоб на ній не розвивалися бактерії. А ще в курячій шкірі можуть бути сліди спеціальних речовин, що містять хлор, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Куряча шкіра також містить велику кількість насичених жирів, а це може призвести до підвищення рівня холестерину в крові та збільшення ризику розвитку серцево-судинних захворювань, артеріосклерозу та інших проблем зі здоров'ям.

До речі, на думку лікарів, темне куряче м'ясо зазвичай вважається шкідливішим, оскільки в районі гомілок і стегенець птиці у великій кількості "відкладаються" гормони та антибактеріальні препарати. Подібні добавки часто використовуються для прискореного зростання курки.

Читайте також:

Розміром із човен: рибалка похвалився гігантським коропом, який не кожен підніме

Використовуйте цю хитрість у наступному сезоні: для чого досвідчені городники притискають зелену цибулю до грядок

Від яких продуктів потрібно відмовитись після 50 років, щоб продовжити життя: список