На ранок вівторка, 14 листопада, на території Польщі в чергах стоять близько 2300 вантажівок, повідомив представник Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

Про це повідомляє «apostrophe»

Черги в основному у трьох основних напрямках, де рух вантажних автомобілів наразі заблокований. З них 500 вантажівок прямують у бік КПП "Краковець" та "Рава-Руська", решта - у бік КПП "Ягодин".

"Станом на ранок сьогодні, у чергах на території Польщі з можливістю виїхати у напрямку України за трьома основними напрямками, де блокується рух для вантажівок, знаходиться близько 2300 вантажівок", - зазначив Андрій Демченко.

Єдиний напрямок із відносно великим трафіком – це пункт пропуску «Краківець» як для виїзду з України, так і для в'їзду до неї.

Значні черги із приблизно 2300 вантажівок у Польщі, особливо на ключових прикордонних переходах, викликають збої у транскордонному сполученні між Польщею та Україною.

Ця ситуація свідчить про проблеми у логістиці та транспортуванні, що впливають на різні галузі та ланцюжки поставок, які покладаються на плавне транскордонне переміщення.

Причини перевантаженості та потенційні наслідки для бізнесу та торгівлі можуть вимагати більш ретельного вивчення та прийняття стратегічних рішень для вирішення проблем управління кордонами.

Читайте також:

За оцінками Арсенія Пушкаренко, у ЄС існує консенсус щодо нового етапу розширення об'єднаної Європи.

Скільки насправді потрібно варити гречку, щоб вона була розсипчастою та корисною

І для макаронів, і для котлет: рецепт смачного та ніжного фаршу з беконом та твердим сиром