Новий рік 2024 – рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Ця східна тварина любить творчість та оригінальність, але не химерність. Тому, прикрашаючи ялинку цього року, важливо знайти баланс між красою та простотою, а також слід звернути увагу на те, як правильно прикрасити новорічну ялинку, щоб залучити гроші до свого життя.

Докладніше про те, як прикрасити новорічну ялинку на рік Дракона, щоб залучити удачу та достаток, читайте у нашому матеріалі.

Вибір місця

Традиційно ялинку встановлюють у вітальні, але на рік Дракона її краще поставити у південному кутку кімнати. Це дозволить залучити до будинку удачу та процвітання.

Колір

Драконам подобаються синій та зелений кольори, а у Новий рік вони особливо тяжіють до сріблястого та іскристого. Тому сміливо поєднуйте ці кольори у прикрасі ялинки. Наприклад, можна повісити золоті та червоні кулі на синю ялинку, або срібні кулі на зелену. Також добре виглядатимуть білі ялинки з прикрасами одного-двох кольорів – блакитними, блідо-золотими чи срібними.

Вдалі поєднання кольорів

  • Синій та білий
  • Градієнт від зеленого до синього
  • Золотий та білий
  • Срібний та білий

Творчий підхід

У рік Дракона можна дати волю своїй творчості та прикрасити ялинку чим завгодно, головне, щоб це було стильно та зі смаком. Наприклад, можна повісити на ялинку цукерки у блискучих обгортках, горіхи та фрукти, або зробити саморобні іграшки з ґудзик, лампочок, фольги, пряжі, фетру чи паперу.

Солодкі ялинки

Якщо у вас є маленькі діти, то ідеальною ідеєю буде солодка ялинка. Для цього вам знадобиться велика і міцна ялина, яка зможе витримати вагу цукерок, мандаринів та спеченого печива. Горіхи та льодяники можна обернути фольгою.

Символічні прикраси

Всі ваші заповітні мрії можна висловити у прикрасі ялинки. Наприклад, якщо ви бажаєте нову машину, купіть новорічні іграшки у формі машинки та повісьте їх на ялинку на самому видному місці.

Ось кілька конкретних порад щодо прикраси ялинки на рік Зеленого Дерев'яного Дракона:

  • Використовуйте натуральні матеріали. Дерево, бавовна, льон - все це вітатиметься Драконом.
  • Додати трохи блиску. Дракони люблять все, що сяє і переливається.
  • Не бійтеся експериментувати. Спробуйте нові поєднання кольорів та матеріалів, і створюйте свою унікальну ялинку.

Читайте також:

Продається в будь-якій аптеці: названий простий спосіб порятунку від молі в будинку

Не надумайте це повторювати: названі поради, які насправді лише погрожують вашу пральну машинку

Настануть погані наслідки: чому в жодному разі не можна сушити одяг на батареї