За східним календарем 2024 року - це рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Цей норовливий, амбітний, стрімкий, яскравий і могутній звір заступається тим, хто не боїться ризикувати і сміливо використовує надані можливості для покращення свого життя. І поки астрологи готують прогнози, щоб розповісти, чого кожному із знаків зодіаку чекати від цього міфічного персонажа, кухарі нагадують, що Дракон - створення хижа, любить м'ясо, і апетит у нього добрий. Тому їжі має бути вдосталь, смачною і красиво поданою! При цьому варто знати про страви, які можуть образити Дракона або просто розчарувати і тоді не бачити вам його заступництва.

Отже, експерти стверджують, що насамперед не варто подавати до новорічного столу страви з кролика та зайця, оскільки вважається, що Дракону буде неприємно побачити на столі тварину, яку, за легендою, він врятував.

А ще не рекомендуються страви з курки – на Сході кажуть, що для такого величного звіра, як Дракон, це надто проста їжа.

А ще символ 2024 року виборчий та вибагливий у їжі , тому краще відмовитися від гострих страв та спецій, таких, наприклад, як пекучий перець і копчена паприка. Білий перець теж під забороною - в рік Дракона він символізує суперечки та сварки. "накрутити" себе, думаючи, що це явна конкуренція, адже він може дихати полум'ям. А ось щодо страв приготованих на відкритому вогні, думки різняться, але ...краще саме у новорічну ніч утриматися і від них.

Важливо також враховувати, що Дракон любить свіжоприготовлену їжу, тому краще не використовувати копчену ковбасу, напівфабрикати та рибні консерви. Також не варто купувати продукти з тривалим терміном зберігання.

Із десертами теж все непросто. Дракон, кажуть, не оцінить жирні вершки, цукати та згущене молоко. Він – гурман, тож на десерт експерти радять обирати легкі солодкі частування.

Як бачите все зовсім нескладно і можна навіть сказати такий корисний новорічний стіл - якомога менше калорій, фрукти, все свіже, ніяких напівфабрикатів з консервантами. Рік Дракона принесе успіх у всьому, якщо дотримуватися цих простих правил у частуванні на Новий 2024 рік.

Читайте також:

У чому потрібно зустріти рік Дракона, щоб його задобрити та залучити удачу: важливі правила

Щоб залучити гроші та удачу на рік Дракона: рецепт салату, який має бути у новорічну ніч на столі

Не нагадуйте лиха і нещастя: що ні в якому разі не можна дарувати на рік Дракона

Що потрібно зробити напередодні року Дракона, щоб залучити гроші та удачу: важливі ритуали