В Україні протягом найближчих двох днів очікуються складні погодні умови. У західних, Житомирській та Вінницькій областях 21 листопада очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. На решті території без істотних опадів.

Докладніше про те, що в Україну йдуть снігопади і на дорогах буде ожеледиця, інформує Укргідрометцентр.

21 листопада

У західних, Житомирській та Вінницькій областях очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. На решті території без істотних опадів.

Вітер південно-східний, на Лівобережжі північний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, у західних областях та Криму від 4° тепла до 1° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у більшості західних та південно-західних областях 3-8° тепла, на Одещині та в Криму до 11°.

У Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

22 листопада

В Україні очікуються опади переважно у вигляді снігу, на півдні – дощу (вночі у східних, Сумській областях без опадів); у центральних, західних та Запорізьких областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця.

Температура в північній частині країни вночі і вдень 1-6° морозу, у східних областях вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу, в південній частині вночі 0-5° тепла, вдень 3- 8°, на Одещині та в Криму до 11° тепла, на решті території вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На дорогах, окрім півдня, ожеледиця. Вітер північно-східний із переходом на південно-західний, 5-10 м/с, у південній частині пориви 15-22 м/с.

У Києві помірний сніг; температура вночі та вдень 2-4° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Читайте також:

"Кільце перемоги": українські полярники показали незвичайне явище навколо Сонця

Ходитимемо у футболках та куртках: кліматологи розповіли про аномально теплу зиму в Україні

Нарешті гроші ринуть річкою: названо 4 знаки Зодіаку, яким дуже пощастить ближче до Нового року.