Рецепт домашніх пельменів із секретним інгредієнтом – м'якоттю гарбуза – надає традиційній страві неповторного та чудового смаку.

Інгредієнти:

Гарбузове пюре: 200 г.

Борошно: 2 склянки.

Яйце: 1 шт.

Сіль: щіпка.

Соняшникова олія: 2 ст.

Наповнення: на вибір.

Інструкції:

Приготуйте гарбузове пюре.

Візьміть свіжий гарбуз і видаліть шкірку та насіння.

М'якуш гарбуза нарізаємо невеликими шматочками.

Запікайте шматочки гарбуза в духовці за температури 180 градусів приблизно 40–50 хвилин.

Запечені шматочки гарбуза подрібніть блендером на однорідне пюре.

Приготуйте тісто.

Просійте муку в миску для змішування.

Додайте в борошно гарбузове пюре, сіль, куряче яйце та олію.

Замісити із суміші круте та еластичне тісто.

Залишіть тісто.

Дайте тісту постояти 20 хвилин під рушником. Це допомагає йому встановити і стати більш керованим.

Збираємо пельмені:

Розкотіть тісто на посипаній мукою поверхні і виріжте кола.

Помістіть потрібну начинку в центр кожного кола тесту.

Складіть тісто поверх начинки, надавши форму півкола.

Щільно защипніть краї пельменів.

Приготувати пельмені.

Закип'ятіть каструлю з водою із щіпкою солі.

Опустіть пельмені в киплячу воду і варіть, доки вони не спливуть на поверхню.

Коли пельмені будуть готові, подавайте їх гарячими з улюбленим соусом чи начинкою.

Цей рецепт поєднує в собі зручність традиційних пельменів з тонкою насолодою і насиченістю гарбуза, створюючи чудову та ароматну страву на вечерю. Насолоджуйтесь домашніми пельменями з гарбуза!

Читайте також:

Простий спосіб, який допоможе позбутися неприємного запаху тапочок та іншого взуття

Відбудова Харківщини: як фінансується і хто на ній заробляє. Нові деталі скандалу

Як заощадити на оплаті електрики: прості поради, які врятують ваш гаманець