Прогноз Наталії Діденко на кінець поточного тижня пророкував серйозні зміни в погодних умовах для України.

Прогноз Наталії Діденко на кінець поточного тижня

Згідно з її прогнозом, на нас очікують снігопади, хуртовини, ожеледиця, і крижаний дощ, і все це завдяки наближенню активного циклону з південного заходу. Що особливо непокоїть синоптика, так це не просто традиційні дощ і вітер, а складніші та важкопереборніші погодні явища.

"І якщо раніше це був переважно дощ та вітер, то цього разу погодні умови стануть відчутно складнішими", - попереджає вона.

У своїх рекомендаціях синоптик нагадує про важливість підготовки, включаючи наявність лопати в автомобілі, теплого одягу, взуття, а також превентивних заходів проти можливих реакцій на екстремальні перепади погоди. Вона особливо звертає увагу на період із 26 по 27 листопада, закликаючи не ігнорувати цей прогноз.

Щодо найближчого часу, то прогноз на 23 листопада віщує дощ та мокрий сніг у південних та південно-східних регіонах України вночі, а вдень очікується мокрий сніг лише у північних областях. Синоптик попереджає про сильний вітер, який може досягти штормових поривів на півночі, заході та в центрі країни, що ще більше посилить холодні відчуття. Вночі температура повітря опуститься до -4...-10 у всій Україні, а на сході навіть до -9...-14 градусів, з можливістю утворення ожеледиці на дорогах. У четвер вдень очікується помітне потепління у західних областях до +1...+6 градусів, але у більшості регіонів термометри триматимуться близько нуля, а на сході, Полтавщині, Дніпрі та Сумщині температура становитиме від -2 до -6 градусів.

Читайте також: