Минулої ночі на 25 листопада була дуже складною для України - російська армія випустила по Києву понад 70 ударних дронів, які всю ніч намагалися прорвати оборону столиці. Практично 99% було збито, проте сам факт такої великої, без перебільшення атаки на українську столицю викликав праведний гнів не лише серед киян, а й серед решти України. І не даремно, на святе посягнули! Але в СБУ вже пообіцяли "відповідь".

Докладніше про те, розповів керівник Служби безпеки Василь Малюк у документальному серіалі "СБУ. Спецоперації перемоги", інформує Апостроф.

Малюк зазначив, що українські спецслужби вже завдали серйозних збитків Кримському мосту, і це далеко не межа. Він також підкреслив, що російські заяви про те, що міст є найзахищенішою спорудою у світі, є брехнею.

"Це - країна-фейк. Міст приречений. Далі буде багато сюрпризів і не лише Кримським мостом, — повідомив силовик.

При цьому глава СБУ наголосив, що всі важливі логістичні артерії були вдало перерізані, і тепер озброєння на півострів доставляється поромами – але ця місія не є нездійсненною для агентів України та ЗСУ.

Малюк уточнив, що створений СБУ Sea Baby – не просто військово-морський дрон, а багатоцільова платформа, яка активно захищає Україну.

Тим часом країна прийшла в норму після нічної атаки. Світло відновили ще з обіду в тих місцях, де воно було ненадовго вимкнено. При цьому українці запалюють свічки на своїх підвіконнях - адже сьогодні День пам'яті жертв Голодоморів, у який Росія знову показала свою справжню подобу - країна-терорист, який позбавлений будь-якої емпатії та почуття власної гідності.

Читайте також:

Зима буде легшою, але не розслабляємось: у Військово-морських силах розповіли про проблеми у Шойгу

Стовпи вогню було видно за кілька кілометрів: у Москві загадково спалахнула електропідстанція

Лукашенко повною мірою затягує гайки: тепер мешканцям Білорусі потрібно запитувати дозвіл на виїзд із країни

Відстрочки від мобілізації хочуть скасувати для ще однієї категорії: кому почнуть розсилати повістки