Війна, яку розв'язала Росія на території України, забирає найкращих синів та дочок українського народу. І немає кінця і краю втрат, і немає сил терпіти біль та неймовірний потік скорботи.

Нещодавно стало відомо, що на війні загинув колишній півзахисник футбольного клубу "Борисфен" Олександр Гончар. Докладніше про втрату повідомляє Главред.

Повідомляється, що Гончар загинув на Запорізькому напрямку ще 16 серпня 2023 року, але його похорон пройде лише 27 листопада. Сам колишній футболіст приєднався до ЗСУ у березні 2023 року.

"За час проходження військової служби зарекомендував себе виключно з позитивного боку. Функціональні обов'язки виконував відмінно, мав авторитет серед товаришів по службі. Побратими згадують, що Олександр швидко порозумівся з усіма, був дуже щирою, відповідальною і дисциплінованою", — йдеться у повідомленні виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

У Олександра Гончара залишилася дружина, син і дочка, і ніщо не зможе утихомирити біль від їхньої втрати. Герої не вмирають!

Читайте також:

Зима буде легшою, але не розслабляємось: у Військово-морських силах розповіли про проблеми у Шойгу

Стовпи вогню було видно за кілька кілометрів: у Москві загадково спалахнула електропідстанція

Лукашенко повною мірою затягує гайки: тепер мешканцям Білорусі потрібно запитувати дозвіл на виїзд із країни

Відстрочки від мобілізації хочуть скасувати для ще однієї категорії: кому почнуть розсилати повістки