Нещодавні супутникові знімки показують значні збитки російської оборонної лінії у Криму після потужного шторму у Чорному морі 26 листопада.

Про це пише «obozrevatel»

Аналітик OSINT MT_Anderson поділився зображеннями у соціальних мережах, демонструючи вплив на оборонні споруди біля Кримського мосту.

На фотографіях зображені численні баржі перед мостом, які були змиті водою, або повністю затоплені, а захисні конструкції серйозно пошкоджені.

Кримський міст
Кримський міст

Цей шторм, який вважається найсильнішим у регіоні за сторіччя, призвів до масштабних руйнувань по всьому півострові. Наслідки включали дерева, що впали, пошкоджені будинки і тисячі людей, які залишилися без основних послуг, таких як електрика та опалення.

Оборонні споруди біля Кримського мосту, покликані захистити спірну споруду від нападу з моря, виявилися неефективними проти сили стихії.

Нещодавні супутникові знімки, на яких зафіксовано збитки, завдані російській оборонній лінії в Криму, наголошують на вразливості споруд, особливо поблизу стратегічно важливого Кримського мосту, після потужного шторму 26 листопада.

Кримський міст
Кримський міст

Шторм вважається найсильнішим у регіоні за століття, він сіяв хаос по всьому півострові, спричинивши масштабні руйнування, у тому числі повалені дерева, пошкоджені будинки та перебої у роботі основних служб. Вплив на оборонні споруди біля Кримського мосту наголошує на проблемі захисту цих спірних територій від сил природи.

Читайте також:

Не надумайте його викидати: як врятувати сало, якщо воно вже почало жовтіти

Хто з українців зможе отримати 5 тисяч щомісячної грошової допомоги

Що потрібно зробити відразу після покупки ялинки, щоб вона не обсипалася аж до весни