У США помер відомий актор Джордж Сігал

Зупинилося серце знаменитого голлівудського актора Джорджа Сігала, який був дворазовим лауреатом премії "Золотий глобус". Про смерть знаменитості повідомляє портал Deadline.

Джордж Сігал пішов з життя в 87 років через ускладнення після шунтування. За свою тривалу кар'єру актор знявся в більш ніж сотні серіалів і фільмів.

Актор з'явився на світ 13 лютого 1934 року в передмісті Нью-Йорка. Його сім'я була іммігрантами з Росії. Перш ніж почати кар'єру Сігал служив в армії. Починав майбутній актор з маленьких кроків, спочатку беручи участь в таких шоу, як" оголене місто"," година Альфреда Хічкока "і"арешт і суд".

Джордж Сігал. Фото: скріншот YouTube-відео
Джордж Сігал. Фото: скріншот YouTube-відео

Також Джордж Сігал зіграв кілька бродвейських ролей з Джоном Літгоу в адаптації Реквієму Рода Серлінга в суперважкій вазі 1985 року і Art 1999 року з Аланом Альдою, Віктором Гарбером і Альфредом Моліною.

За свою кар'єру Сігал полюбився багатьом глядачам, особливо його пам'ятають за ролями в таких фільмах, як "Хто боїться Вірджинії Вульф?", "Кабельник" і серіал "Американський Татусь". У 70-х роках минулого століття Сігал отримав "Золотий глобус" за роль в комедії "З шиком", в номінації "Кращий актор".

Останні роки актор також не сходив з телеекранів і продовжував радувати глядачів ролями в серіалах. Так, з 1997 по 2003 він знімався в серіалі "Журнал мод", а також в серіалі "Голдберги".

Варто відзначити, що Джордж Сігал поряд з номінацією на премію Оскар був п'ятикратним номінантом на "Золотий глобус" і мав зірку на Голлівудській алеї слави.

Раніше портал Нуѕег інформував, що зупинилося серце відомого українського актора. Він володів колоритною зовнішністю і аристократичною харизмою, які як магнітом притягували до нього увагу кінорежисерів.