Російська Федерація продовжує стягувати військову техніку до кордону нашої країни

Про те, що один такий ешелон з технікою пройшов у Воронеж, повідомляє Twitter-канал "Записки мисливця".

Зокрема, очевидці пишуть, що до Воронежа прибуло тактичне з'єднання Сухопутних військ Росія. Дата знімання відео - 13 квітня. Судячи з усього, в кадр потрапила 35-а окрема гвардійська мотострілецька бригада, основним місцем дислокації якої є місто Алейськ, розташований в Алтайському краї. Кінцевим маршрутом, як і у всіх подібних військових ешелонів країни-агресора останнім часом, значиться залізнична станція Маслівка Воронезької області.

Нагадаємо, що країни-партнери України реагують на такі дії РФ цілком адекватно: Польща запропонувала Європейському Союзу доповнити санкції проти Росії, через безперервну дестабілізацію ситуації на сході нашої країни та постійну передислокацію значних військових ресурсів до українського кордону. Про це, в середу, 14 квітня 2021 року, у своєму Twitter-акаунті повідомив журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

За словами Йозвяка, Польща наполягатиме на розширенні списку санкцій Євросоюзу через те, що Росія свідомо руйнує територіальну цілісність України. За доступною журналісту інформацією, таку позицію Польщу вже підтримало сім країн Європейського Союзу.

Крім цього, якщо РФ буде продовжувати подібні дії, Євросоюз і США цілком можуть відреагувати найжорсткішими заходами - заморожуванням рахунків російських олігархів і відключенням країни-агресора від платіжної системи "SWIFT". Саме таку заяву зробив голова панівної в Європарламенті партії, Манфред Вебер, повідомляє німецьке видання "Die Zeit".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що в акваторію Чорного моря увійшли судна Військово-Морських сил Російської Федерації.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що ексрадник Володимир Путіна розповів, коли РФ нападе на Україну.

А до цього ми розповідали про те, що Володимир Путін висунув Україні ультиматум.