Самопроголошений президент Білорусі звинуватив США у підготовці замаху

Про те, що цієї суботи, Лукашенко розповів про захоплення Зенковича, Костусєва і Федути, нібито причетних до розробки плану замаху на його синів і нього самого, повідомляє білоруське видання "TUT.BY".

За словами "батьки", противники режиму взялися за його дітей. У планах викрадачів було посадити їх в льох, який підготували в Гомельській області. Затримані вже навіть показали, як планували здійснити "задумане". При цьому, Лукашенко посилається на ЦРУ і ФБР, стверджуючи, що все це робота американців.

Але перед цим Мінськ все ж поскаржився в Москву, "щоб вони були в темі". Найцікавіше, що захоплення "зловмисників" також пройшло в столиці Російської Федерації, а агентом Вашингтона, на думку Лукашенка, є юрист Зенкович, який працює в парі з білоруським політологом Федутою. Пізніше коли "стали ширше дивитися", раптово виявили, що до "справи про викрадення" причетний ще й опозиційний політик Костусєв. Крім цього, Лукашенко вважає, що це ще не всі злочинці, а є ще "ряд інших".

Затримання "викрадача дітей". Фото: скріншот YouTube-відео.
Затримання "викрадача дітей". Фото: скріншот YouTube-відео.

У затриманні "викрадачів" брали посильну пасивну участь президент Росії Путін, голова КДБ Білорусі Тертель і директор ФСБ Росії Бортніков. Саме ці люди й направили групу захоплення для затримання "зловмисників".

Президент Білорусі підкреслив, що його діти ніяк не причетні до його діяльності. А якщо, "не дай Боже", хтось все ж торкнеться його нащадків, то це буде страшна різанина. На цей час Лукашенко вже не буде "малювати червоні лінії "і відсувати наміри, а буде "мочити" всіх так, що мало не здасться нікому. Як це не сумно, але, як і його колега, Володимир Путін, Олександр Лукашенко також вважає, що у всіх гріхах винні американці.

Відео із затриманням Федути доступне трохи нижче.

А ще нижче доступна й розповідь Лукашенко.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що співробітника офісу Президента звинувачують у жорстокому поводженні з 12-річною дівчиною.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Максим Степанов розповів, як проходитимуть травневі свята в Україні.

А до цього ми розповідали про те, що у травні певна категорія громадян України може розраховувати на фінансову допомогу від держави.