Олексій Потапенко публічно поцілувався з Олексієм Завгороднім

Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, який виступає під сценічним псевдонімом Потап, вирішив піти по стопах MELOVIN і поцілував співака позитиву в губи під час виступу. Про це пише kp.ua.

Під час виступу на фестивалі Atlas Weekend чоловік Насті Каменських публічно поцілував співака Олексій Завгороднього, який більше відомий як Позитив.

"Ми останні мужики в шоу-бізнесі", - сказав Потап перед тим, як поцілувати колегу по цеху.

Поцілунок був не довгим і закінчився заплющеними обличчями і спішним витирання рота. Однак на глядачів цей інцидент справив сильне враження.

У коментарях під відео з поцілунком зірок, яке вже поширилося в мережі, відзначили що Потап і Позитив вирішили піти по стопах співака MELOVIN.

"Ну прям тренд вже. Вирішив Меловіна переплюнути. Ну-ну", - написав один з користувачів мережі.

Коментар. Фото: скріншот youtube
Коментар. Фото: скріншот youtube

Варто відзначити, що за день до дійства, яке влаштували Позитив з Потапом, український співак Костянтин Бочаров, який виступає під псевдонімом MELOVIN зробив камінг-аут зі сцени Atlas Weekend. Артист під час виступу поцілував дівчину, а потім чоловіка. Після цього розгорнув райдужний прапор. Шанувальники музиканта по-різному сприйняли подію. Деякі розкритикували, що MELOVIN зробив це на сцені перед публікою. Інші ж відзначили, що це був сміливий вчинок і в цьому немає нічого поганого.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських в леопардових стрінгах влаштувала "бійку сідниць" з подругою.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських зізналася, чому практично не бачиться з Потапом.

Нагадаємо, що відомий комік дядя Жора вирішив одружитися вдруге і показав миле фото з обраницею.