У вихідні 21-22 жовтня погода в Україні очікується відносно теплою, але мінлива хмарність та дощі спостерігатимуться у деяких регіонах. Лише у південних областях очікується літня температура до +27 градусів без опадів.

За даними Укргідрометцентру, завтра, 21 жовтня, очікується підвищення температури. Детальніше про погоду на вихідні повідомляє Главред.

Повідомляється, що вночі середнє значення становитиме +7...+9 °C, а вдень потеплішає до +13...+15 °C, у деяких місцях до +26...+27 °C. Субота характеризуватиметься мінливою хмарністю на всій території України, з дощами переважно на заході, а також у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях.

У неділю, 22 жовтня, погода залишиться похмурою та дощовою майже на всій території України, за винятком сходу та півдня. Вночі температура повітря становитиме приблизно +7...+9 °C, наближаючись до +6 °C на північному сході. Протягом дня температура підніметься приблизно до +14...+16 °C, але в центральних і південних областях буде значно тепліше, від +22 до +25 °C.

Щодо погоди у Києві, у суботу вночі очікується хмарність із проясненнями та можливим дощем. Температура становитиме приблизно +12°...+10°C, а вітер дме зі сходу зі швидкістю 3-8 м/с. Вдень очікується хмарність із проясненнями, без опадів, і температура становитиме приблизно +20°...+22°C при вітрі зі сходу зі швидкістю 7-12 м/сек.

У неділю вночі у Києві очікується мінлива хмарність без опадів, із південно-східним вітром зі швидкістю 5-10 м/с та температурою +12°...+10°C. Протягом дня погода залишиться мінливою хмарністю, із можливими невеликими дощами, і температура підніметься до +20°...+22°C при вітрі з південного сходу зі швидкістю 7-12 м/с.

Таким чином, у вихідні в Україні очікується тепла, але мінлива погода з можливими дощами, особливо на заході країни.

Читайте також:

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Скасування осінніх канікул: що потрібно знати батькам Названі головні області

Чергова "спецоперація": готується вторгнення до Вірменії. Вже розкрито подробиці