В Україні триває війна майже два роки. І всі ці два роки війна поступово рухається у зворотному напрямку, періодично чіпляючи територію РФ. І дуже "дивні" події відбуваються в Росії - як не безпілотники, то вибухи та пожежі, як кажуть, сама карма в дії. І ось у ніч на 24 листопада в Москві сталася серйозна пожежа на електропідстанції "Чагіно".

Докладніше про те, що в Москві загадково спалахнула електропідстанція, інформує Українська правда, посилаючись на росЗМІ.

Повідомляється, що в ніч на 24 листопада в Люблінському районі Москви сталася пожежа на електропідстанції "Чагіно".

О 3:20 за московським часом до чергової служби МНС надійшло повідомлення про спалах на електропідстанції в районі вулиці Чагинська. На місце події було спрямовано пожежні розрахунки.

Після прибуття на місце події, пожежники виявили, що горить трансформатор. Для гасіння пожежі було вимкнено живлення на підстанції.

Внаслідок пожежі трансформатор повністю згорів. Вогонь поширювався на кілька метрів. Очевидці повідомляли, що бачили стовп диму над місцем пригоди.

Пожежу було ліквідовано о 5:30 за московським часом. У гасінні пожежі було задіяно 70 осіб та 20 одиниць техніки.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замикання трансформатора.

МНС Росії заявляє, що пожежа на електропідстанції не вплинула на функціонування систем енергопостачання Москви.

Також повідомляється, що пожежа на електропідстанції "Чагіно" стався в районі вулиці Чагинська, 3. Це район масової забудови, де проживає близько 100 тисяч осіб.

Тим часом, низка ЗМІ повідомляє, що спочатку, за секунду до пожежі, було чутно вибух і заграву, через що передбачається, що, можливо, пожежа сталася через деякий ударний БПЛА.

Читайте також:

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Втекти вже не вийде: як відстежуватимуть тих, хто ігнорує повістки

На Львівщині військкомат надіслав повістку чоловікові без рук та з протезами на ногах