Останнім часом українські військові завдають дедалі більше ударів по окупантам у Херсонській області. Ще б пак, партизани на окупованих територіях борються за те, щоб окупація Росією Херсонської області швидше закінчилася.

Так стало відомо, що завдяки інформації від підпілля та місцевих жителів, у тимчасово окупованому селі Ювілейне Херсонської області вдалося підірвати будівлю, де проходила нарада російських оккупантів.

Атаку на будівлю, в якій перебували окупанти, здійснили у вівторок, 28 листопада.

"Вчора 28.11.2023, завдяки інформації, що надало підпілля та небайдужі місцеві жителі, було завдано удару по будівлі, де проходила нарада окупантів у тимчасово окупованому селі Ювілейне Херсонської області. В результаті успішних дій відомо про п'ятьох загиблих високопосадовців", - сказано в офіційному повідомленні.

На опублікованих фото з місця удару видно частково зруйновану будівлю та пошкоджені автомобілі російської поліції.

В той же час російське видання Astra повідомляє про 4 загиблих "поліцейських" та 17 поранених. За його даними, більшість тих, хто працював у "відділенні поліції" Ювілейного, приїхали із Росії. Там же працювали колишні співробітники поліції України, які стали колаборантами. Серед загиблих, за інформацією Astra, "заступник начальника" відділу та "начальник тилу".

За даними видання, в результаті удару було зруйновано двоповерхову будівлю "ОМВС РФ "Новокаховський" по вулиці Соборній, 17

До речі, нещодавно Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача Збройних сил України підтвердило удар по скупченню російських загарбників зі складу 810-ї бригади морської піхоти. Командир групи аеророзвідки "Птахи Мадяра" Роберт Бровді ("Мадяр") заявив, що удару було завдано по окупантах, що зібралися для нагородження в День ракетних військ та артилерії РФ, 19 листопада.

Читайте також:

Несподівано захворів і опинився у труні: у Росії дуже швидко ховають друга Шойгу та Путіна. Здав Харків та Херсон

Шойгу вже не справляється зі справжньою істерикою через дії ЗСУ: що про це відомо

Ось це її зірвало: Симоньян висловилася з приводу "Міс Всесвіт Україна" і пригадала ЗСУ

Помстилися за українських хлопців: ЗСУ потужно розгромили цілу бригаду морської піхоти РФ