Коктейль Butterscotch

Простий, але водночас дуже смачний коктейль на основі Бейлісу з молоком та морозивом чи вершками після 40 років краще замінити. Середній такий коктейль містить чудові 750 калорій!

Звичайна кола

Сприяє збільшенню ваги та захворювань, пов'язаних з ожирінням, таким як діабет. Її кислотність впливає на систему травлення та зубну емаль. Карамельний колір у колі містить штучно створений фосфор, який може бути шкідливим для довгострокового здоров'я кісток.

Яєчний лікер

Молоко, вершки та яйця разом з алкоголем - це калорійна бомба.

Гаряче какао з зефіром та цукром

Какао або гарячий шоколад з молоком та збитими вершками містить половину денної норми калорій та цукру.

Фруктовий сік

Магазинний сік містить дуже багато цукру і повністю позбавлений будь-яких поживних речовин, таких як клітковина, щоб уповільнити зростання цукру в крові. У склянці соку міститься 36 г цукру. Це все одно, що з'їсти чотири глазуровані пампушки.

Знежирене молоко

Хоча знежирене молоко може бути з низькою калорійністю, багато його вітамінів є жиророзчинними, а це означає, що ви не отримаєте всіх переваг поживних речовин, вказаних на коробці.

Енергетичні напої

Хімічні коктейлі можуть дати вам приплив енергії, але вони наповнені шкідливими підсолоджувачами (багато з яких увійшли до нашого списку цих кращих і найгірших популярних підсолоджувачів) і ще їдкішими для ваших зубів, ніж звичайна сода. Просто скажіть "ні" цим напоям!

Алкогольні мікси у пляшках

Цукор із таких напоїв виділяється у кров, що дозволяє збільшити енергію, але на короткий час. Зрештою людина відчує втому, дратівливість та депресію.

Читайте також:

Від яких продуктів потрібно відмовитись після 50 років, щоб продовжити життя: список

Доведеться викликати "швидку": названі дев'ять продуктів, які в жодному разі не можна розігрівати

Не доводьте до біди: названі продукти, від яких ваша дитина товстітиме на очах

Є в будь-якому магазині: названі продукти, які корисні для "залізного" чоловічого здоров'я