Стало відомо, що Київстар переглянув вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів.

12 грудня 2023 року російські хакери вразили кіберзахист найбільшого українського оператора мобільного зв'язку "Київстар" через скомпрометований обліковий запис одного із співробітників. Цілий тиждень знадобився спеціалістам для відновлення послуг. Тоді мобільний оператор заявив, що не підніматиме ціни на мобільний зв'язок чи інтернет, щоб компенсувати збитки, завдані російськими хакерами. Але, мабуть, щось пішло не так.

"Незважаючи на тривалу війну, Київстар робить все можливе, щоб підтримувати роботу мережі в Україні. Якісні послуги зв'язку та інші сервіси, які допомагають працювати нашим бізнес-клієнтам, залишаються основним пріоритетом компанії", - наголошували неодноразово у Київстарі .

І ось стало відомо, що з 1 лютого 2024 року збільшується вартість розсилки Viber-повідомлень для корпоративних клієнтів, які здійснюють комерційні розсилки

Детальнішу інформацію про зміни клієнти можуть дізнатися, звернувшись до персонального менеджера Київстар або за номером 0800 303 466 (дзвінки безкоштовні з номерів мереж фіксованого та мобільного зв'язку України).

Нагадаємо, що зараз у компанії ціни на тарифи з передоплати на 2024 рік коливаються від 125 до 500 грн. Для бізнес-клієнтів є 5 пакетів послуг, вартість яких стартує від 200 і досягає 1 000 грн на місяць.

Читайте також:

Київстар порадував абонентів: скасовано плату за частину послуг. Що потрібно знати

Київстар запустив одразу 5 нових тарифів і розповів про знижки у 50%

Київстар назавжди скасовує популярну функцію: йде ціла епоха

Росіянам почали відключати мобільний зв'язок: люди вже панікують. Що відомо

Водії вже нервують: автомобільний газ знову подорожчав, вже є проблеми із заправкою машини